Igazgyöngy elit társkereső -Új

Ha meg tudnám enni minden nap, megtenném.

Pénzt rendszeresen burns egész a zsebemben, ha ételről van szó, sokkal inkább etetni, itatni ki (vagy lógni a barátom, Varrat nélküli), mint elolvassa fel-le élelmiszerbolt folyosókon a felkészülés ijesztő, házias receptek.

De a lényeg: ha van szabad ideje, élvezem a főzést. Ez pedig nagyon jó érzés, hogy valaki más is élvezi az ételt, hogy csak robotolt.

Ráadásul megspórolok egy CSOMÓ pénzt.

Mióta járok, már többször találtam magam ül át valaki egy bárban, vagy egy elegáns étterem egészséges mennyiségű ételt, italt.

Abban a pillanatban, a YOLO-zni, de később, szűkölő a puszta gondolat, hogy mennyi pénzt már gyorsan dobd el során a csík vacsora dátumok a fiúk még sose látták többé.

De nem én vagyok az egyetlen: Az új Elit Napi felmérés, 50% – a, egyedülálló férfi azt mondta, hogy az abszolút száma 1 aggodalomra, ha pénzről van szó”, hogy mennyit költök egy időpontot.”

55% – a a férfiak, mind a nők kapcsolatok mondani, hogy étkezési ki, amit valószínűleg ők költeni a nehezen megkeresett pénzt.

Azokat a százalékokat, szaporodnak, dobj egy tizedes, meg.. meg van EGY CSOMÓ PÉNZ.

Ezt szem előtt tartva, megyek, hogy újragondoljuk az evés — társkereső — stratégia, valamint a start megvizsgáljuk, hogy étkezés otthon, mint egy módja annak, hogy menteni, menteni, MENTENI!

Mert legyünk őszinték: a Főzés a SZÓVAL, amikor nem engedhetjük meg magunknak, hogy evés nem csak szórakoztató, szórványos ötlet, ez is javítja a kapcsolatot.

“Főzni egy új, kalandos étel együtt stimulálja mind az érzékek, a közös cél valójában remek kapcsolat-építő” – mondja Andrea Syrtash, egy társkereső szakértő, szerző, hogy “Ő Nem az A Típus (Pedig Ez egy Jó Dolog)” , “Megcsal A Férjem (A Férjével).”

“Egy nagy része tartva egy romantikus kapcsolat fűszeres rendszeresen bemutatkozik újdonság, megosztott új élmények.”

Készen áll, hogy te, meg te vagy a dátum található, a konyha, de félsz, hogy fel akarja gyújtani a házat?

Szerencséd, elismert Michelin-csillagos séf, Svájci vállalkozó, Jürg “ChefFed” Federer, nemrég összeállt SKYN Óvszer, hogy segédlelkész egy finom menü vágyfokozó ételek párok számára van kialakítva, hogy együtt.

A három receptek alábbi funkciót mindenféle érzéki ízek, aromák, hogy bae pörögve, hogy felfalják egymást a következő.

Plusz lesz egy szuper lenyűgöző, színvonalas gasztronómiai élményt a kettő a saját otthonomban.

Figyelmeztetés: Nyáladzó fordulhat elő.

Előétel: “Érzem, az Emlékek” (Csirke, PBJ a mac ‘n’ cheese)

Mogyoró Festék

1 csésze tawny port

2 Evőkanál. vaj

1 tk. mogyoróvaj, krémes

Málna Chutney

1 csésze fagyasztott málna

4 csepp csípős szósz

1/4 csésze fehér ecet

1/4 csésze cukor

Penne n’ Svájci

1/4 kg. penne

1/2 Evőkanál. vaj

1/2 Evőkanál. univerzális liszt

1/8 kg. Fekvő barlang éves

1/8 font, Emmental, barlang éves

1/2 csésze tej

1/2 csésze tejszín

só, bors, csipet szerecsendió

Csirke Mell

2 csirkemell

1 gerezd fokhagyma bőr

2 szál friss kakukkfű

1 Evőkanál. magas hő olaj (avokádó, szőlő-mag, kókusz, mogyoró, illetve tisztított vaj)

IRÁNYBAN:

Egy kis serpenyőben, hozza a bor is forr. Csökkentsük a hőt közepes, így a bor forr enyhén nélkül forog. Hagyd, hogy a bor csökkenteni, amíg 1/4 pohár portói bor, maradt; állítsa be a csökkentés félre.

Keverjük össze a málna, az ecet, a csípős szószt, majd a cukor lábosban. Hozd a málna keverjük össze, hogy a forraljuk, majd csökkentve a lángot, majd hagyjuk forrni könnyedén, amíg az összes folyadékot főtt le; félre.

Melegítsük elő a sütőt 500F, lereszeljük a sajtot. Hozz egy nagy fazék, 1 liter víz felforr, majd a szezonban a víz, 2 Evőkanál. a só. Megfőzzük a penne a vizet, addig, amíg egy éles falatot.

Míg a tészta főzés, megolvasztom a vajat egy serpenyőben. Adja hozzá a lisztet, keverjük, amíg mindkettő teljesen kevert Hozzá hideg tej, tejszín, hogy a serpenyőbe, hozd el a szószt a forró olajba. Évad csipet só, durvára őrölt bors, szerecsendió. Csökkentsük a hőt alacsony.

Adjuk hozzá a sajtot, majd keverjük addig, amíg csak elolvadt. Győződjön meg arról, hogy a sajt nem forr a víz. Amikor a penne vagy “al dente” pour 1 csésze víz a tészta a sajtos mártással. A törzs a pennét, a maradék vizet, majd keverjük el őket a sajtos mártással. Öntsük a Penne n’ Svájci be egy sütő-biztos sütés étel. Süssük 15 percig, vagy amíg aranybarna nem lesz.

Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben. Zúzd össze a fokhagymát, a bőr, majd adjunk hozzá 1 2 szál kakukkfű, a fokhagyma, a serpenyőbe. Megpirítjuk a csirkét a bőr oldalt lefelé, amíg aranybarna nem lesz. Akkor kapcsolja be a csirkét, majd csökkentve a lángot, hogy közepes hogy ne égő előtt a csirke teljesen megfőtt. Egyszer a csirke elkészült, hagyja állni 5 percig.

GALVANIZÁLÓ:

Húzza a levelek, a szár, a második ág kakukkfű. Hozd a bort csökkentése vissza, hogy a forraljuk, majd fürgén habverővel a hideg vajat. Ha a vaj: emulgeált, távolítsa el a szószt a tűzről, majd keverjük a mogyoróvajat, amíg a szósz sűrű, mint a festék.

A tésztát ecset, rajzoljon egy stroke-ot, a közepén a lemezeket. Felvágom a csirkét szeletekre, valamint gondoskodjon a hús tetején a mogyoró festék. Szolgálja a málna chutney oldalt, majd megszórjuk a lemez, a kakukkfű levelei.

Fő: “Érzem a Gyep” (Kávé, fűszeres marhahús, menta krém, kömény sárgarépa, burgonya, egy vörös bort Kakaó szósz)

Vajas burgonya

2 nagy Yukon Gold burgonya

1 Evőkanál. vaj, só, fehér bors

Vörös Bort, meg Kakaó

1/2 csésze Tawny port

1/2 pohár testes vörösbor

2 Evőkanál. vaj

Körülbelül 1/4 tk. kakaó por,*

Sárgarépa, Kömény

6 közepes méretű örökség sárgarépa

2 Evőkanál. olíva olaj

1/8 tk. őrölt kömény

1/4 tk. piros paprika pehely

1/2 tk. barna cukor

1 babérlevél

csipet só

1 Evőkanál. víz

Marhahús, Kávé

2 Marhahús filet mignon, a vastag középső vágás

1 Evőkanál. durvára őrölt fekete bors

1 tk. francia pörkölés őrölt kávé

1/4 tk. fahéj

1/2 tk. piros paprika pehely

1/2 tk. paprika

1 tk. barna cukor

1/2 Evőkanál. durva só

2 Evőkanál. Európai stílusú sózatlan vaj

Krém Menta

2 Evőkanál. mandula

2 Evőkanál. menta

1/4 csésze tejföl

csipetnyi cayenne bors

csipet só

1 Evőkanál. pomelo juice (lehet, sub, hogy a grapefruit-lé)

MEGKÖZELÍTÉS:

Megfőzzük a krumplit a bőr sós vízben puhára. Hámozd meg a krumplit, ha handwarm, akkor tárolja őket a hűtőbe. Mielőtt a sárgarépa (lejjebb a recept) a sütőbe, lereszeljük a burgonyát egy durva burgonya reszelő. A szezonban a burgonya só, fehér bors.

Hő egy tapadásmentes serpenyőben, a fele a ghee. Hozzáadjuk a krumplit, hogy a pan egy rétegben is, nyakon nélkül kevergetve. Amikor az egyik oldalon, a krumplis pite, arany, barna, flip. Nem baj, ha nem marad egyben. Csak átrendezni, hogy még réteg után essek, majd a krumplit, majd újra össze.

Ha mindkét oldala megsült, csatorna a burgonyát egy papírtörlővel, mielőtt rel.

Egy serpenyőben, a két bor forr. Csökkenti a hőt, hogy a fény forraljuk. Csökkenti a folyadék 1 /4 csésze mennyiség vagy amíg szirupos, a következetesség.

Tálalás előtt habverővel a forró folyadékok fel 2 Evőkanál, vaj. A szezonban a csökkentés a kakaó *A mennyiségű kakaó attól függ, hogy a természet, a bor használt, start, 1/4 teáskanál ízű. Akkor add, hogy a szeretet.

Melegítsük fel a sütőt 450F. Meghámozzuk a répát. Crush a babérlevelet, a mozsárban. Keverjük össze az olajat, a vizet, a fűszerek, a babérlevelet, majd dobd a répát ebben a pác.

Most van itt az ideje, hogy hol térjen vissza a burgonya (további, a recept), hogy megakadályozza a palack nyakába, amikor a végrehajtó ezt a receptet. Amikor a krumpli reszelt kész, vissza a répát.

Egy tepsibe, sült répát a sütőbe 30 percre, fordulás után 15 perccel. Távolítsa el a répát a sütőből.

Hozd a filet, majd a vajat szobahőmérsékleten. Daráljuk a borsot, a többi fűszerrel mozsárban. Egyenletesen dörzsölje a filet minden oldalról.

Most már tűz a burgonya (további, a recept). Hagyja, hogy a steak-ülj 20 percig.

Addig is befejezem a krém, menta (alább a recept). 10 perc után a dörzsölés, a húst, a hő egy serpenyőben nagy lángon 10 percig. Egyenletes fele a vaj az egyik oldalon minden steaket.

A vajat lefelé, charr a steak 90 másodpercig a serpenyőben. Ez az úgynevezett “Pittsburgh stílus” , a cél az, hogy charr a húst kívülről, miközben tökéletesen főzés, hogy a belsejében.

Egyenletes, a második felében a vaj, a másik oldalán minden steaket, flip, hogy egy friss, a fel nem használt része a serpenyőt, majd charr a steak újabb 90 másodpercig.

Fejezd be a steak a sárgarépa a sütőbe, hogy a szeretet. Hagyja, hogy a steak többi 5 percre a sütőbe tálalás előtt.

Durvára vágjuk, a mandula. Hő egy tapadásmentes serpenyőben, szárazon sült a mandula. Vágd a menta szifontól. Szifontól nagyon finom, hosszú csíkokra vágott a mentalevél. Keverjük össze a mandulát, a menta, valamint a többi hozzávalót. Tegyük félre.

GALVANIZÁLÓ:

A tejfölös szósz alapja ez az étel, a kenet, ez a lemez, valamint gondoskodjon a többi szilárd hozzávalók a tetejére.

Szolgálja a csokoládé mártást úgy, hogy nem terjed ki az egész étel. Meg kell adni a lehetőséget, hogy ettem egy falatot, aztán egy falatot szósz nélkül.

Desszert: “Érzem a Crunch” (Csokoládé torta, kesudió tejszínnel, fűszerek)

Csokoládé Torta

2 Tojás

3/4 csésze cukor

3 Evőkanál. teljes tej

6 Evőkanál. vaj

2 tk. vanília kivonat

4 dkg félédes csokoládé

Kesudió Törékeny

1/2 csésze kesudió

1 csésze nádcukor

1 tk. piros paprika pehely csipet só

Fűszeres Szósszal

1 csésze erős korbácsot krém

1 rúd fahéj

1 db csillagánizs

1/2 tk. piros paprika pehely

1 csipet só

1 tk. őrölt fahéj

1 Evőkanál. a juharszirup

IRÁNYBAN:

Melegítsük elő a sütőt 350 fokra. Tedd 1/2 Evőkanál. vaj, minden két-6 oz. ramekins. Tedd a ramekins a sütőben 5 percig.

Hozz egy kis serpenyőben a víz forr. Kombinálja az 1/4 csésze cukor, a tej egy serpenyőben, majd forraljuk fel, hogy olvad a cukor. Keverjük össze a tojást, 1/4 csésze cukor, nem több, mint verte. Lassan keverjük össze a tejet folyékony bele a tojást.

Hozz egy kis serpenyőben a víz forr. Ecsettel egyenletesen kabát a ramekins a vajat, távolítsa el a felesleges vaj. Adjuk hozzá a maradék cukrot, a ramekins, győződjön meg arról, hogy az egész belső ramekins tele van cukorral. Távolítsa el a felesleges cukrot.

A fazék forró vizet, a hely, a csokoládé, a maradék vajat, a vaníliás a rozsdamentes acél tál, majd keverjük addig, amíg a csoki megolvad. Király csokis keveréket, majd adjuk hozzá a tojásos keveréket. Hely elkészült tésztát a ramekins aztán rá egy lapos tálca. Helyezze a lemez tálca a sütőben körülbelül 45 percig, vagy addig, amíg a torta állított.

Durvára vágjuk, a kesudió, majd tedd őket egy tapadásmentes serpenyőben. Évad piros paprika, só, száraz sült a kesudió. Távolítsa el a kesudió, a serpenyőben, adjuk hozzá a cukrot, hogy a serpenyőben. Főzzük a cukrot, amíg a borostyán színű. Hozzáadás a kesudió, majd keverjük, amíg teljesen be.

Elterjedt kesudió, karamell, lapos ki rá egy lapos tálca borított pergamenre, majd hagyjuk lehűlni 30 percig szobahőmérsékleten. Ha kihűlt, morzsolódik, kézzel hely darabokat egy élelmiszer-feldolgozó. Pulzus 10 másodpercig, vagy amíg tartalom durva.

Fel 1/4 csésze tejszín, majd a fűszereket kivéve, őrölt fahéj, mártásban pot, majd forraljuk fel. Távolítsa el a hőt, majd hagyjuk kihűlni. Egy szűrjük le, távolítsuk el a fűszereket a krém, dobd el a fűszereket. Add hozzá az őrölt fahéj, hogy a krémet, majd a maradék krémmel. Habverővel, amíg a krém eléri a merev csúcsok.

Aki kn0ws? A meleget a konyhában, talán a forró, valamint a fáradságot.

Most, írd fel, hogy a maradék a tejszínhab, hogy jó használni.

Címkék: , ,
Tovább a blogra »